Početna Vijesti Dječji vrtić Europski dan bez automobila u Dječjem vrtiću Popovača

Najave

Europski dan bez automobila u Dječjem vrtiću Popovača
Srijeda, 28 Rujan 2016 10:42

vrtić mU ponedjeljak je u prostorijama Dječjeg vrtića Popovača i na parkiralištu ispred Dječjeg vrtića, a u organizaciji kontakt policajaca PP Kutina održano je kratko edukativno predavanje djeci uzrasta od pet do sedam godina vezano za sigurno snalaženje u prometu na cestama kao pješaka, ali i kao vozača bicikala, a povodom obilježavanja Europskog tjedna kretanja.

„Na parkiralištu Dječjeg vrtića postavili smo poligon, na kojem su djeca vožnjom bicikala, kao i romobila te pokojeg traktora pokazala svoju spretnost i sigurnost kao vozači. Naučili su da se sami ne smiju voziti po cesti, a da uvijek na glavi, za vrijeme vožnje zbog sigurnosti moraju nositi kacigu te imati zaštitni prsluk, kao i upaljena svjetla" – poručuju iz PP Kutina.

vrtić 1

vrtić 2

vrtić 3

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.