cirkus-mPolaznici Dječjeg vrtića Popovača uživali su u uličnoj predstavi cirkuske udruge "Razbibriga- Đon Kesten clown show" koja je povodom rođendana jedne vrtićanke održana na trgu kod Doma kulture.


Udruga je to koja djeluje od 2008. godine promovirajući cirkusku umjetnost, a jedna od njezinih aktivnih članica je i Popovčanka Tatjana Vuletić.
„Udruga se bavi produkcijom dječjih predstava, te predstavama zabavnog uličnog karaktera koje izvodi na dječjim zabavama, srednjovjekovnim festivalima, street art festivalima, fašnicima i karnevalima, otvorenjima događaja, eventima, cirkuscabaretu u Hrvatskoj i inozemstvu, te na dječjim i uličnim festivalima kao što su Špancirfest u Varaždinu, Međunarodni dječji festival u Šibeniku, Festival Uličnih Čarobnjaka u Puli, Samoborski Fašnik, Keglić fest , Faki festival, Cest is d best u Zagrebu, Cu'fus festival u Samoboru, Rapska Fiera, te na raznim srednjovjekovnim festivalima: Samoborska bitka, Srednjovjekovni festival u Konjščini i Gornjoj stubici )"- ističu iz Udruge.cirkus1

cirkus2

cirkus3

Ulična predstava oduševila je polaznike Dječjeg vrtića Popovača i druge okupljene građane. „Razbibriga" je inače i jedan od glavnih pokretača i organizatora cirkuskog uličnog festivala CU'FUS" koji se održava od 2011. godine u Samoboru gdje vodi brojne radionice na raznim događanjima te vodi redoviti godišnji radionički program „Cirkuliranje" u suradnji s tamošnjim Pučkim otvorenim učilištem.