obnova-eko-statusa-dv-mUz bogat prigodan program svih skupina polaznika, u  Dječjem vrtiću Popovača jučer je održana svečanost obnavljanja Eko statusa ove ustanove.


Predstavljajući osvrt na brojne aktivnosti provedene u proteklom razdoblju, ravnateljica Dječjeg vrtića Jasna Nociar izrazila je ponos činjenicom da su svi polaznici i zaposlenici uključeni u eko program koji ih iznimno veseli, a što je polučilo i odličan rezultat u čitavoj zajednici u kontekstu odgovornog ponašanja prema okolišu.obnova-eko-statusa-1

obnova-eko-statusa-2

obnova-eko-statusa-4
Uključenost ne samo polaznika i djelatnika vrtića, već i njihovih obitelji, lokalne samouprave i drugih ustanova kao značajan podstrek kvalitetnoj provedbi ovog modela odgoja i obrazovanja za značaj okoliša, istaknuo je u svom obraćanju i Ante Kutle, predsjednik Udruge 'Lijepa naša' koja program Međunarodne eko- škole vrlo uspješno u RH provodi od 1997. godine.

obnova-eko-statusa-10

obnova-eko-statusa-13

obnova-eko-statusa-11

obnova-eko-statusa-12
Čestitke Dječjem vrtiću Popovača na obnovi ovog statusa uputio je gradonačelnik Josip Mišković. „Uspjeh u provođenju eko programa predstavlja još jedan dokaz iznimne kvalitete rada ove gradske ustanove"- poručio je gradonačelnik koji je zajedno sa ravnateljicom i djecom podignuo zelenu zastavu popovačkog vrtića.
Izraze čestitke na dosadašnjem kao i potpore u budućem radu, Eko Dječjem vrtiću Popovača uputili su i kumovi- upravitelj popovačke Šumarije Davor Janković, Robert Zobel te Marko Košćal.

obnova-eko-statusa-5

obnova-eko-statusa-6

obnova-eko-statusa-8