Početna Vijesti Dječji vrtić Brojne aktivnosti u Dječjem vrtiću Popovača
Brojne aktivnosti u Dječjem vrtiću Popovača
Petak, 25 Veljača 2011 12:56

radionice-vrtica-veljaca-mUključivanjem u humanitarnu akciju ''Za mala hrabra srca'' koju je provodio od 31. siječnja do 4. veljače, Dječji vrtić Popovača prikupio je sredstva u iznosu od 3.071 kunu.

"Riječ je o sredstvima koja je Dječji vrtić prikupio kroz akciju prikupljanja starog papira  te dobrovoljne priloge roditelja za oslikana srca koja su djeca izrađivala na tematskoj radionici organiziranoj u povodu obilježavanja Valentinova. Prikupljena sredstva donirana su kao prilog za nabavu digitalnog kardiološko-vaskularnog color dopplera za Odjel dječje kardiologije zagrebačkog KBC Rebro, Klinike za pedijatriju"- ističe ravnateljica popovačkog Dječjeg vrtića Jasna Nociar zahvaljujući ovom prilikom svima koji su podržali ovu akciju.radionice-vrtica-veljaca-1

radionice-vrtica-veljaca2
Između ostalih aktivnosti koje su realizirane u Dječjem vrtiću ovih dana, posebno zanimljiva bila je i jedna zajednička radionica polaznika i njihovih očeva na kojoj su izrađivane kućice za ptice. Radi se o jednoj od brojnih aktivnosti koje su sastavni dio eko- projekta kojeg je pokrenuo Dječji vrtić Popovača. Kućice će biti postavljene u dvorištu vrtića kako bi se kroz kontinuirano praćenje evidentiralo koje sve vrste ptica obitavaju na ovom području.radionice-vrtica-veljaca3
Polaznici Dječjeg vrtića Popovača aktivno se pripremaju i za nadolazeći Fašnik, kojeg će, kako je najavljeno, obilježiti 8. ožujka.

 

 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.