Početna Natječaji i javni pozivi Komunalni servisi Popovača d.o.o. pozivaju kandidate na razgovor
Komunalni servisi Popovača d.o.o. pozivaju kandidate na razgovor
Ponedjeljak, 24 Listopad 2016 13:10

opcinaKomunalni servisi Popovača d.o.o. pozivaju na usmeni razgovor kandidate koji su se prijavili na Javni Natječaj za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme na radna mjesta voditelj i glavni knjigovođa odnosno voditelj tehničkog održavanja, a koji je objavljen 05. listopada 2016. godine.


Intervju na kojem će se kandidati osobno predstaviti, bit će održan u četvrtak, 27. listopada 2016. godine, s početkom u 09.00 sati za radno mjesto voditelja i glavnog knjigovođe, a od 09.30 sati za radno mjesto voditelja tehničkog održavanja, u prostoru gradske uprave Grada Popovače (Popovača, Trg grofova Erdödyja 5, 1. kat).

Ukoliko kandidat ne pristupi razgovoru, smatra se da je povukao svoju prijavu na Javni natječaj.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.