Početna Vijesti Ured gradonačelnika Gradonačelnik obišao gradilište novog dijela Dječjeg vrtića
Gradonačelnik obišao gradilište novog dijela Dječjeg vrtića
Srijeda, 30 Listopad 2019 14:04

dječji vrtić obilazak radova 2 mNajznačajniji financijski projekt u 2019. godini za Grad Popovaču svakako je dogradnja Dječjeg vrtića Popovača koji je gradonačelnik tijekom koordinacije obišao zajedno s izvođačima i ravnateljicom Dječjeg vrtića.


„Nakon obilaska radova moram priznati da sam zadovoljan viđenim i mogu potvrditi da radovi teku sukladno planu i dogovoru. Grad je ovu investiciju prijavio na Mjeru 7.4. putem koje je odobreno skoro 7 milijuna kuna iz Europskih fondova, dok će preostala sredstva potrebna za završetak radova biti osigurana u proračunu Grada Popovače. Do kraja slijedećeg mjeseca trebali bi završiti vanjski radovi završno s fasadom, nakon čega se pristupa unutarnjem uređenju što ukazuje na završetak radova u roku, odnosno s 1. ožujkom sljedeće godine" – izjavio je gradonačelnik Mišković.
Radove na dogradnji izvodi tvrtka Kapitel d.o.o., a Siniša Halaš, voditelj ovog gradilišta, naglasio je kako se radovi odvijaju dinamikom određenom terminskim planom. „Trenutno se postavlja pokrov, prizemlje je ožbukano, a trenutno se žbuka prvi kat. Kroz dva tjedna započinjemo s postavljanjem stolarije te izradom fasade. Nadamo se kako će nas vrijeme poslužiti da do kraja studenog završimo vanjske radove, a potom započinjemo s unutarnjim radovima" – pojasnio je Halaš.
Koliko ova dogradnja Dječjeg vrtića znači za samu Popovaču često ističe i ravnateljica Andreja Zeman:
„Dječji vrtić trenutno pohađa 220 mališana, a od slijedeće pedagoške godine imat ćemo mogućnost upisa u još tri dodatne skupine, odnosno bit će mjesta za još 60 mališana više. Također, stvorit će se i bolji uvjeti za djecu koja pohađaju malu školu te jaslice, dobit ćemo i dvoranu te mogućnost da organiziramo radionice i poludnevni boravak djece".

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.