Početna Vijesti Ured gradonačelnika Čestitka gradonačelnika u povodu Dana državnosti
Čestitka gradonačelnika u povodu Dana državnosti
Subota, 22 Lipanj 2019 19:12

j miskovic mU povodu obilježavanja Dana državnosti, gradonačelnik Josip Mišković upućuje čestitku sljedećeg sadržaja:

„Uz obilježavanje Dana državnosti prisjećamo se 25. lipnja 1991. godine, dana kada je Hrvatski sabor usvojio Ustavnu odluku o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske i Deklaraciju o proglašenju samostalne i suverene Republike Hrvatske.
U prigodi obilježavanja 28. godišnjice hrvatske državnosti, iskazujemo svoju zahvalnost i duboko poštovanje svima koji su dali doprinos stvaranju slobodne i nezavisne Domovine, a prije svega onima koji su za Hrvatsku dali ono najvrijednije, svoje živote. Svim građankama i građanima u ime svojih suradnika i u svoje osobno ime čestitam Dan državnosti, najvećeg hrvatskog praznika i simbola uspostave hrvatske države, slobode i demokracije".

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.