Početna Vijesti Ured gradonačelnika Gradonačelnik Josip Mišković potpisao Ugovore o financiranju udruga

Najave
Gradonačelnik Josip Mišković potpisao Ugovore o financiranju udruga
Utorak, 11 Lipanj 2019 13:20

ugovori s udrugama 4 mGradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković potpisao je Ugovore o financiranju sa svim udrugama kojima su za njihove programe i projekte odobrena financijska sredstva iz proračuna Grada Popovače za 2019. godinu.


Na predmetni Javni poziv svoje programe, projekte, manifestacije i aktivnosti prijavljivale su udruge iz područja kulture, socijalne i zdravstvene skrbi i humanitarne djelatnosti, udruge proistekle iz Domovinskog rata, tehničke kulture, poljoprivrede te drugih područja od interesa za opće dobro.
„Ukupno su za potpore udrugama Proračunom Grada Popovače u ovoj godini planirana sredstva u iznosu od 992.500,00 kuna. Potpore su dakle, u odnosu na prethodne godine, ostale u jednakim okvirima, a sklopljeno je ukupno 58 ugovora"- ističe gradonačelnik Josip Mišković.
Pored navedenih sredstava potpore djelovanju udruga, Grad Popovača putem Vatrogasne zajednice predviđa financiranje dobrovoljnih vatrogasnih društava te sufinanciranje programa u području sporta.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.