Početna Vijesti Ured gradonačelnika Uskoro kreće 1. faza izgradnje sustava zaštite od plavljenja Donje Jelenske i Zapolica

Najave
Uskoro kreće 1. faza izgradnje sustava zaštite od plavljenja Donje Jelenske i Zapolica
Srijeda, 27 Veljača 2019 09:28

zastitninasip mGradonačelnik Josip Mišković održao je sastanak sa predstavnicima Hrvatskih voda i predstavnicima Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša te Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Sisačko-moslavačke županije. Sastanak je obuhvatio sljedeće teme: 'Izgradnja sustava zaštite naselja Donja Jelenska i Zapolic od velikih voda Save i potoka Vlahinička' te 'Zajednička izgradnja i uređenje županijske ceste u naselju Stružec, Ulica Zapolic'.


„Na sastanku je definiran način rješavanja izgradnje navedenog zaštitnog nasipa u Donjoj Jelenskoj te dizanje trupa ceste i uređenje vodotoka Obžev u Ulici Varoš u Strušcu za što su osigurana sredstva i uskoro kreću radovi.
U tijeku je izrada dokumentacije za ishođenje građevinske dozvole za II. fazu navedenih radova čiji se završetak očekuje iduće godine. Između Grada Popovače, Županijske uprave za ceste Sisačko- moslavačke županije i Hrvatskih voda definirani su svi uvjeti za realizaciju projekta"- izvijestio je gradonačelnik Josip Mišković.

zastitninasip1

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.