Početna Vijesti Ured gradonačelnika Obilježena 23. obljetnica vojno- redarstvene akcije 'Bljesak'

Najave


Obilježena 23. obljetnica vojno- redarstvene akcije 'Bljesak'
Srijeda, 02 Svibanj 2018 13:52

bljesak mPredstavnici Ureda gradonačelnika i Gradskog vijeća su zajedno sa predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja Grada Popovače u spomen na poginule hrvatske branitelje uz polaganje vijenaca i paljenje svijeća na Mjesnom groblju u Popovači obilježili 23. obljetnicu vojno- redarstvene akcije „Bljesak".

Molitvu za poginule hrvatske branitelje predvodio je župnik gornjojelenske župe sv. Ivana Krstitelja Marijan Koren, a okupljenima su se obratili gradonačelnik Josip Mišković i predsjednica Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Katica Demeter poručivši da se žrtva koju su branitelji podnijeli u stvaranju i obrani Republike Hrvatske nikada neće i ne smije zaboraviti. Svijeće su potom zapaljene i kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu II. ispred Doma kulture u Popovači.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.