Početna Vijesti Ured gradonačelnika Obilježen Dan sjećanja na žrtvu Vukovara
Obilježen Dan sjećanja na žrtvu Vukovara
Ponedjeljak, 20 Studeni 2017 13:49

dan sjecanja vPaljenjem svijeća u središtu Grada Popovače obilježen je Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine.

Gradonačelnik Josip Mišković zajedno sa suradnicima i članovima udruga proisteklih iz Domovinskog rata s ovog područja te učenicima sedmih i osmih razreda Osnovne škole Popovača u pratnji njihovih učitelja, okupili su se kod spomen obilježja poginulim braniteljima na Trgu II kod Doma kulture. Paljenje svijeća u spomen na žrtve Vukovara nastavljeno je duž pješačke staze u užem centru te, tradicionalno, u popovačkom kružnom toku.
U povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine, Mjesni odbori i tamošnji ogranci braniteljskih udruga u suradnji s učenicima područne škole, organizirali su paljenje svijeća i u središtima naselja Voloder i Gornja Gračenica.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.