Početna Vijesti Ured gradonačelnika Održana koordinacija na novoj školi u Popovači
Održana koordinacija na novoj školi u Popovači
Srijeda, 07 Lipanj 2017 12:42

koordinacija skola 8 mNa održanoj koordinaciji na gradilištu nove osnovne škole sa športskom dvoranom u Popovači utvrđen je napredak radova te konstatirano da pojedine faze radova ne idu svojim tokom i da je iz tog razloga upitan završetak istih.

„Na koordinaciji smo dogovorili sazivanje sastanka između vodstva Gradnje Osijek d.o.o., županije Sisačko-moslavačke i Grada Popovače kako bi se dogovorila dinamika radova i završetak nove škole do 09. lipnja 2017. godine koji je predviđen zadnjim aneksom ugovora. Zatraženo je od izvođača radova da se očituju o mogućnosti završetka radova i tehničkog pregleda do 15. srpnja ove godine, što je zadnji rok za pokretanje aktivnosti preuzimanja škole od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te kako bi se stvorili uvjeti da učenici u 9. mjesecu krenu u novu školu" – objasnio je gradonačelnik Mišković.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.