Početna Vijesti Ured gradonačelnika Održana sjednica kolegija Ureda načelnika
Održana sjednica kolegija Ureda načelnika
Utorak, 13 Rujan 2011 13:32

kolegij-12-9-mNa jučerašnjoj sjednici kolegija općinskog načelnika usvojena je Odluka o raspisivanju Natječaja za dodjelu stipendija- financijskih potpora učenicima i studentima s područja Općine Popovača za školsku/ akademsku godinu 2011/2012.

 

Prema spomenutoj odluci, i ove godine Općina će učenicima i studentima dodijeliti ukupno 67 stipendija. "Za srednjoškolce financijska potpora iznosi 300 kuna, a za studente 500 kuna mjesečno. Po osnovi socijalnog statusa dodijelit će se 30 učeničkih i 15 studentskih stipendija, a dvije će financijske potpore ostvariti i učenici odnosno studenti s posebnim potrebama. Prema kriteriju uspješnosti i ove godine Općina dodjeljuje 10 stipendija za srednjoškolce i 10 za redovne studente"- obrazložio je Odluku općinski načelnik Josip Mišković.

U nastavku jučerašnje sjednice prihvaćen je zahtjev Udruge uzgajivača uljane repice Sisačko- moslavačke županije za isplatu sredstava u iznosu 2.000 kuna namijenjenih za troškove obilježavanja početka sjetve uljane repice na ovom području. Pročelnica Upravnog odjela za proračun i opću upravu Biserka Novak izvijestila je članove kolegija kako su ovih dana svim korisnicima stalne socijalne pomoći upućena Rješenja o dodjeli jednokratne pomoći za nabavku ogrjeva. Kako je napomenula, navedeni će oblik financijske pomoći u iznosu 950 kuna ostvariti ukupno 204 građana s područja Općine Popovača.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.