Početna Vijesti Ured gradonačelnika Održana sjednica kolegija Ureda načelnika
Održana sjednica kolegija Ureda načelnika
Ponedjeljak, 04 Srpanj 2011 11:25

kolegij-4-7-mKako je odlučeno na danas održanoj sjednici kolegija Ureda općinskog načelnika, u Gornjoj Jelenskoj ovih dana krenut će se s izvođenjem radova na uređenju tamošnjeg Pučkog doma.

Radovi će obuhvatiti uređenje stepeništa i podesta te izmjenu nekoliko prozora, a izabrani izvođač je građevinski obrt IMPA-GRAD iz Popovače.
U okviru današnje sjednice kolegija usvojena je i Odluka o izgradnji produžetka pješačke staze u Ulici Julija Banderiera u Popovači. Prihvaćena je i zamolba sudionika 2. biciklističkog maratona Vukovar- Dubrovnik za podmirivanje troškova osvježenja biciklistima za vrijeme prolaska Popovačom.

 

 

 
 




Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019










Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.