Početna Vijesti Ured gradonačelnika Održana sjednica kolegija Ureda načelnika

Najave
Održana sjednica kolegija Ureda načelnika
Ponedjeljak, 06 Lipanj 2011 11:49

kolegij-6-6-mNa današnjoj sjednici kolegija Ureda općinskog načelnika utvrđen je Prijedlog Odluke o povjeravanju komunalnih poslova na održavanju nerazvrstanih cesta na području Općine Popovača tvrtki Kapitel d.o.o.

U okviru ove sjednice usvojena je i Odluka o izboru najpovoljnijih ponuditelja za zakup poljoprivrednog i neizgrađenog građevinskog zemljišta u vlasništvu Općine Popovača. Na temelju zaključka nadležnog Povjerenstva za provedbu natječaja, donesena je i Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuditelja za izgradnju kanalizacije u Ulici Hrvatskih branitelja u Popovači. Izvođenje navedenih radova povjerit će se tvrtki Kapitel d.o.o., čija ponuda iznosi 190.107 kuna.

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.