Početna Vijesti Ured gradonačelnika Sufinanciraju se maturalna putovanja i program Škole u prirodi
Sufinanciraju se maturalna putovanja i program Škole u prirodi
Ponedjeljak, 21 Veljača 2011 12:29

kolegij21-2mNa danas održanoj sjednici kolegija Ureda načelnika usvojena je odluka o sufinanciranju maturalnih putovanja odnosno programa Škole u prirodi osnovnoškolcima s ovog područja, i to u ukupnom iznosu od 17.750 kuna.

Kako je odlučeno, izleti za učenike matične odnosno područnih škola OŠ Popovača sufinancirat će se u iznosu od 14.000 kuna, a za učenike kutinske OŠ Vladimir Vidrić u iznosu od 3.750 kuna. Navedena sredstva uplatit će se putničkim agencijama na temelju ispostavljenih računa, a o raspodjeli ostvarenih sredstava odlučivati će same škole.

Članovi kolegija Ureda načelnika prihvatili su i zamolbu za sufinanciranjem športske opreme članovima Plivačkog kluba Sisak JANAF. Za njih troje podmirit će se nabava novih trenirka te kratkih hlača, ukupne vrijednosti 1275 kuna.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.