Početna Vijesti Ured gradonačelnika I ove godine financijska pomoć za opremu novorođenog djeteta
I ove godine financijska pomoć za opremu novorođenog djeteta
Ponedjeljak, 24 Siječanj 2011 01:00

Na današnjem sastanku kolegija Ureda načelnika usvojena je Odluka o financijskoj pomoći za opremu novorođenog djeteta u 2011. godini.

Temeljem navedene odluke, i ove će godine, kao i prethodne, visina novčane pomoći iznositi 1.000 kuna za prvo dijete, odnosno za svako sljedeće po 1.000 kuna više. Kako je u okviru rasprave po ovoj točki istaknula v.d. pročelnica za opće i pravne poslove Biserka Novak, tijekom 2010. godine ovaj su oblik pomoći ostvarili roditelji ukupno 126 novorođenčadi s područja Općine Popovača.
Članovi kolegija Ureda načelnika usvojili su danas i Prijedlog cjenika knjižničnih usluga Knjižnice i čitaonice Popovača. Također je odlučeno kako će se na idućoj sjednici Općinskog vijeća koja je sazvana 27. siječnja, među vijećnicima provesti anketa o terminu održavanja sjednica. Vijećnici će imati priliku birati između dva termina, dosadašnjeg u 13 sati odnosno u 15 sati.
 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.