Početna Vijesti Odbori i komisije Sastalo se Turističko vijeće
Sastalo se Turističko vijeće
Petak, 20 Svibanj 2011 09:12

sjednica-turisticko-vijece-mKako je odlučeno na jučerašnjoj sjednici Turističkog vijeća Općine Popovača, ovlaštenje za vođenje planiranih aktivnosti Turističke zajednice se do osnivanja Turističkog ureda daje Zdenku Cvetku.

Predsjednik Turističkog vijeća odnosno Zajednice, načelnik Josip Mišković je obrazlažući prijedlog izrazio uvjerenje da će Cvetko kao osoba sa dugogodišnjim iskustvom u turističkoj djelatnosti te samom vođenju općinske Turističke zajednice, zasigurno kvalitetno obavljati ove aktivnosti.
Na temelju odluke donesene na jučerašnjoj sjednici, osim predsjednika Turističkog vijeća, ovlaštenje za potpisivanje financijske dokumentacije imat će i članovi Vijeća Anica Sambolek i Željko Pačarek.

sjednica-turisticko-vijece1
Članovi Turističkog vijeća usvojili su i Odluku o organizaciji tombole povodom ovogodišnje „Voloderske jeseni". Zdenko Cvetko je u okviru ove točke Dnevnog reda obrazložio kako Turistička zajednica kao neprofitna pravna osoba, a radi prikupljanja sredstava za obavljanje svoje djelatnosti, ima zakonski utemeljeno pravo da jedanput godišnje priredi tombolu i u tom smislu ovaj oblik igre na sreću podliježe samo naknadi u iznosu od 5% ukupne vrijednosti fonda nagradne igre.

sjednica-turisticko-vijece2
Općinsko Turističko vijeće jednoglasno je usvojilo i zaključak o pokretanju inicijative za Donošenje odluke o osnivanju Turističkog ureda Općine Popovača. Načelnik Mišković podsjetio je da se, kako je utvrđeno novim Statutom Turističke zajednice, Turistički ured osniva radi obavljanja stručnih, turističkih i administrativnih poslova Zajednice. Dodao je da Odluku o osnivanju Turističkog ureda donosi Skupština Zajednice.
Članicu Turističkog vijeća Mirjanu Novak zanimalo je jesu li već pokrenute određene aktivnosti vezane za obilježavanje Dana Općine. Kako je odgovorio Mišković, ovih dana utvrđen je nacrt Programa ovogodišnje proslave Dana Općine, koji kreće od 4. lipnja VI. Županijskom izložbom stoke, a završava 25. lipnja obilježavanjem 'Ivanja' u Gornjoj Jelenskoj.

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.