Početna Vijesti Odbori i komisije Sastao se Savjet mladih
Sastao se Savjet mladih
Srijeda, 18 Svibanj 2011 12:57

savjet-mladih-op-mSavjet mladih Općine Popovača održao je jučer svoju prvu radnu sjednicu.

 

Na sjednici je izrađen nacrt Poslovnika o radu općinskog Savjeta mladih, kao i okvir Izvješća kojeg će Savjet predstaviti na ovogodišnjoj svečanoj sjednici Općinskog vijeća.

savjet-mladih-op2
Članovi Savjeta mladih predvođeni predsjednikom Mariom Ganićem i njegovim zamjenikom Matijom Polgarom, na jučerašnjoj su sjednici usuglasili i Prijedlog plana rada do kraja tekuće godine, razmatrajući ovom prilikom i mogućnosti sudjelovanja Savjeta u organizaciji različitih manifestacija na području Općine. Kako je dogovoreno, Savjet mladih bit će inicijator projekta pod nazivom „Ljeto u Općini Popovača". „Ideja je da se koncem ljeta organizira dvodnevni program koji bi, između ostalog, obuhvatio izlet biciklima u Lonjsko polje gdje bi se održale i neke tradicijske igre i slični zabavni sadržaji"- obrazložio je Ganić.

savjet-mladih-op1
Na Dnevnom redu 1. sjednice općinskog Savjeta mladih našao se i prijedlog kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Popovača za 2011. godinu.

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.