savjet-mladih-mU nazočnosti predsjednika Općinskog vijeća Ivana Pasanca i načelnika Josipa Miškovića, jučer je održana konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Općine Popovača.

Za predsjednika Savjeta mladih jednoglasno je izabran Mario Ganić, a za zamjenika predsjednika Matija Polgar.
„U ime svih članova Savjeta mogu dati obećanje da ćemo aktivno sudjelovati u svim segmentima rada Općine, a poseban doprinos nastojat ćemo dati obogaćivanju kulturnog, sportskog, rekreativnog života na ovom području. Vjerujem kako ćemo izraditi i kvalitetne prijedloge usmjerene na poboljšanje mogućnosti zapošljavanja mladih"- rekao je novoizabrani predsjednik Savjeta Mario Ganić.savjet-mladih2
„Kao savjetodavno tijelo Općinskog vijeća i Ureda načelnika, sve vaše prijedloge imat ćete priliku iznesti predsjedniku Općinskog vijeća odnosno načelniku Općine i njegovim zamjenicima kako bi mogli što kvalitetnije raditi u budućnosti"- istaknuo je predsjednik Vijeća Ivan Pasanec pozdravljajući članove Savjeta.

savjet-mladih1
Načelnik Josip Mišković izrazio je zadovoljstvo angažmanom mladih u društveno- političkom životu Općine. „Neposredno upoznavanje s problematikom s kojom se susreću mladi i vaše ideje doista su potrebne. Očekujem od vas puno. Jedan od vaših prvih zadataka bit će uključivanje u osmišljavanje programa kulturnih manifestacija na području Općine. Ured načelnika otvoren je za sve vaše prijedloge"- naglasio je načelnik Mišković čestitajući svim članovima Savjeta i poželivši im uspjeh u radu.

Novoizabrani predsjednik Savjeta mladih i njegov zamjenik jučer su po prvi put imali priliku nazočiti sjednici Općinskog vijeća.