Početna Vijesti Odbori i komisije Sastao se Odbor za branitelje
Sastao se Odbor za branitelje
Petak, 21 Siječanj 2011 01:00

Na sinoćnjem sastanku Odbora za branitelje Općine Popovača raspravljano je o aktualnoj problematici braniteljske populacije u Hrvatskoj.

Članovi Odbora istaknuli su kako je odnos nadležnih institucija prema hrvatskim braniteljima neprihvatljiv, naglasivši da nedavni prosvjedi svjedoče o razjedinjenosti ove populacije. Općinski Odbor za branitelje usvojio je zaključak o potrebi jačanja zajedništva svih udruga proisteklih iz Domovinskog rata u borbi za zaštitu digniteta hrvatskih branitelja. „Moramo biti ustrajni i ujedinjeni kako bi braniteljska populacija koja je časno branila ovu državu, bila tretirana dostojno kao što je to zaslužila"- rekao je predsjednik Odbora Anto Žilić.
Na jučerašnjem sastanku Odbor je donio i zaključak o traženju očitovanja od strane vodstva Lipovice o tome je li se prilikom donošenja odluka o nedavnim otpuštanjima zaposlenika uzimao u obzir status hrvatskih branitelja koji su, kako ističu, za vrijeme Domovinskog rata na ratištima branili i izborili slobodu hrvatske države.
 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.