Početna Vijesti Dječji vrtić Sastao se Eko odbor Dječjeg vrtića

Najave
Sastao se Eko odbor Dječjeg vrtića
Srijeda, 23 Prosinac 2015 15:39

EKO ODBOR MČlanovi Eko odbora popovačkog Dječjeg vrtića održali su sastanak na kojem su eko koordinatorice Marija Ginder i Antonija Faletar predstavile program eko aktivnosti vrtića za pedagošku 2015./2016. godinu.


Dječji vrtić Popovača u svibnju ove godine obnovio je svoj eko status. „Eko aktivnosti provodit će se kroz sve vrtićke skupine, ali nositelji su stariji polaznici"- naglasile su koordinatorice te podsjetile na već odrađene projekte. Dječji vrtić Popovača je pored redovnih projekata aktivno obilježio brojne za svoj program značajne datume. „U provedbi zacrtanih projekata nas snažno podržavaju i prate roditelji, a odličnu suradnju imamo i sa lokalnim udrugama, Gradom i drugim ustanovama te privrednim subjektima u okruženju"- istaknuto je.
Posebno je pohvaljena i suradnja sa Neuropsihijatrijskom bolnicom Popovača koja je ove godine prihvatila i kumstvo u eko- projektu popovačkog vrtića. Suradnja je, među ostalim, realizirana i kroz iznimno zanimljive radionice za odgajatelje, polaznike i roditelje.
Kao glavna tema Eko vrtića tijekom pedagoške 2015./2016. godine definirana je zdrava hrana.
Program aktivnosti planiranih za naredno razdoblje među ostalim predviđa nastavak sakupljanja papira, posjet jednoj od prehrambenih tvornica, obilazak plasteničke proizvodnje povrća na jednom od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, kao i uvođenje suhog voća u jelovnik.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.