Početna Vijesti Dječji vrtić Dječji vrtić proveo akciju čišćenja šumice
Dječji vrtić proveo akciju čišćenja šumice
Petak, 23 Ožujak 2012 12:01

ciscenje-sumice-mStarija skupina Slonića provela je na Svjetski dan šuma 21. ožujka akciju čišćenja šumice u neposrednoj blizini vrtića.

S veseljem trčeći šumicom, Slonići su sa svojim tetama sunčan dan proveli sakupljajući papire, vrećice, boce i ostalo smeće. "Nakon što smo očistili smeće, djeca su na svoju inicijativu krenula sakupljati i grane po šumici i nositi ih na jedno mjesto. Dječji vrtić Popovača organizirao je akciju čišćenja šumice kao prvi korak u nastojanju da se ista šumica pretvori u park u travnju, a povodom Dana planete Zemlja. Tada planiramo postaviti klupice i koševe za smeće u suradnji sa kumovima našeg EKO projekta"- ističu iz Dječjeg vrtića.

ciscenje-sumice-2

ciscenje-sumice-1

ciscenje-sumice-4

ciscenje-sumice-3

ciscenje-sumice-6

ciscenje-sumice-5

ciscenje-sumice-7

(Fotografije: Dječji vrtić Popovača)

 

 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.