Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Udruga mažoretkinja uspješno nastupila u Zaboku
Udruga mažoretkinja uspješno nastupila u Zaboku
Četvrtak, 16 Svibanj 2019 08:49

mazoretkinje mUdruga mažoretkinja Grada Popovače sudjelovala je na 34. državnom turniru u Zaboku gdje su nastupila 22 tima, a otplesano je oko 180 koreografija.


„Mi smo se natjecali u dvije kategorije, a to su seniori defile pom pon i kadeti velika formacija mix. U obje kategorije smo osvojili drugo mjesto i time smo se kvalificirali na europsko prvenstvo koje će se ove godine održati u Zagrebu u organiziaciji našeg Saveza, SMPTH-a. Na europsko prvenstvo su se također kvalificirale seniorke 02.03.2019. na državnom tuniru u Garešnici sa mini mix formacijom. Odmah smo krenuli sa pripremama za Europsko prvenstvo kako bi se pokazali u što boljem svjetlu i kako bi što kvalitetnije predstavili našu Popovaču. Veliko hvala svim roditeljima na podršci, a isto tako i trenerima. Posebno hvala našim mažoretkinjama i mažoretanu što pokazuju izniman trud i veliku ljubav prema mažoret plesu"- poručuju iz popovačke Udruge mažoretkinja.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.