Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge HPD Jelengrad održao godišnju skupštinu

Najave
HPD Jelengrad održao godišnju skupštinu
Srijeda, 20 Ožujak 2019 14:55

hpd m„U protekloj godini članovi našeg Društva uložili su velik trud u uređenje planinarske kuće u Moslavačkoj Slatini uz izdašnu financijsku potporu Grada Popovače"- istaknuto je na godišnjoj skupštini HPD-a 'Jelengrad'.


U objektu planinarske kuće u Moslavačkoj Slatini lani je uređen ženski i muški sanitarni čvor te je izvršeno ličenje zidova kako bi boravak u kući bio što ugodniji. „Ovim putem zahvaljujemo članovima na angažmanu u okviru organiziranih radnih akcija na uređenju objekta, te Marijanu Šavoriću na donaciji stolarije potrebne za novouređeni sanitarni prostor"- izvijestio je predsjednik Planinarskog društva 'Jelengrad' Tihomir Mitrović.
Rezimirajući održane planinarske izlete i pohode, protekla je godina za Društvo ocijenjena nešto manje uspješnom od prethodnih kada je riječ o značajnijim višednevnim aktivnostima. „Članovi su sudjelovali na ukupno 31 planinarskom pohodu, među kojima je 26 izleta organizirano od strane HPD Jelengrad. Osim po Moslavačkoj gori, treba izdvojiti izlete po Mosoru, Omiškoj Dinari, izlet Stazama VRA Bljesak, Sjeverni Velebit, izlet u Ukrajinu u podnožje Karpata"- podsjetio je Mitrović te naglasio i uspješno organiziran tradicionalni Ples pod maskama.
Pored brojnih izleta i pohoda ne samo na području Hrvatske, nego i izvan njezinih granica, na skupštini usvojeni Plan rada Planinarskog društva 'Jelengrad' za 2019. predviđa nastavak uređenja prostora stare slatinske škole, a danas planinarske kuće, a također i poduzimanje aktivnosti u smjeru rješavanja izraženog pomanjkanja mlađih članova Društva.
Među ostalim gostima prijateljima HPD-a Jelengrad, njihovu ovogodišnju skupštinu je u ime Grada Popovače pozdravila pročelnica gradskog UO za komunalni sustav i prostorno planiranje Ivka Nikolić Jež zahvalivši članovima Društa na iznimno kvalitetnoj skrbi o objektu planinarske kuće u Moslavačkoj Slatini. Ovom prilikom izrazila je i podršku Grada svim inicijativama HPD-a Jelengrad koje se planiraju u cilju snažnije promocije rada Društva kao i povezivanja sa odgojno- obrazovnim i kulturnim ustanovama koje djeluju na ovom području kako bi što veći broj djece i mladih zainteresirali za ovaj oblik rekreacije i društvenog angažmana.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.