Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge RIK Popovača na državnom natjecanju
RIK Popovača na državnom natjecanju
Ponedjeljak, 18 Ožujak 2019 09:10

rik vČlanovi Robotičko informatičkog kluba Popovača i ove godine sudjelovat će na državnom natjecanju iz informatike u programerskim kategorijama.

 

"Dorijan Lendvaj je jedini učenik u Hrvatskoj koji je na županijskim natjecanjima ostvario stopostotni rezultat iz matematike i iz informatike, a na državnom natjecanju iz informatike sudjelovat će i njegova mlađa sestra Dora. Slika u prilogu je od pred dvije godine, kad su oboje bili državni prvaci, za što ih je nagradio ravnatelj OŠ Popovača Dražen Mlakar. Nove generacije učenika već kreću njihovim putem i zasad su na vrhu programerskih ljestica kod nižih razreda osnovne škole, a iz RIK Popovača pozivaju i ostale zainteresirane roditelje da svoju djecu uključe u programersku i robotičku sekciju kluba"- ističu iz Robotičko informatičkog kluba Popovača.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.