Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Sutra posjetitie 7. Dane meda u Popovači
Sutra posjetitie 7. Dane meda u Popovači
Petak, 05 Listopad 2018 08:00

DANI MEDA 2018 PLAKAT 42X601 1U tijeku je manifestacija Dani meda koja se već sedmu godinu zaredom održava na inicijativu Udruge pčelara i medara 'Lipa' i Turističke zajednice Grada Popovače u cilju promocije pčelarstva i popularizacije pčelinjih proizvoda na području grada Popovače i općine Velika Ludina.


Program 7. Dana meda krenuo je još 24. rujna višednevnim edukativnim predavanjima o pčelarstvu i upotrebi meda u prehrani koje su održane u područnim školama popovačkih osnovnih škola. Vrijedni članovi Udruge potom su kroz čitav ovaj tjedan svoje proizvode predstavljali na Izložbeno- prodajnim štandovima meda i mednih proizvoda u središtu Popovače, a danas građanstvo časte i bogatim mednim doručkom. Središnji program je u subotu, 6. listopada kada se u Domu kulture od 14:00 sati održavaju brojna stručna predavanja uz teme o tehnologiji pčelarstva u funkciji sprečavanja bolesti, problemima u hranidbi pčela te novim saznanjima o aktivnostima u Hrvatskom pčelarskom savezu. Otvorenje manifestacije slijedi u 18:30 sati kada se na katu Doma kulture održava bogata izložba meda i pčelinjih proizvoda uz besplatne degustacije izloženih proizvoda te tradicionalnog moslavačkog gulaša, potom dodjela diploma za ocijenjeni med, tematska izložba radova osnovnoškolaca i podjela poklon paketa djeci.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.