Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Uspješno održana 3. Gradska revija pasa

Najave


Uspješno održana 3. Gradska revija pasa
Utorak, 03 Srpanj 2018 07:21

3. izložba pasa 2 mU organizaciji Kinološkog društva Popovača u nedjelju je na Trgu II ispred Doma kulture u Popovači treću godinu zaredom uspješno održana Gradska revija pasa.


Revija je započela lutkarskom predstavom 'Dobra srca' za najmlađe koju je izvela Udruga IKS iz Petrinje, a nastavila se prezentacijom poslušnosti s dobermanima koju je izveo Ivica Čop.
Izlagači su se u okviru ovog programa natjecali u četiri kategorije, a u svakoj su kategoriji nagrađena tri psa koja su prema ocjeni stručnog suca Ivora Jelavića proglašena najljepšima. Tako je 3. gradska revija pasa u Popovači obuhvatila reviju čistokrvnih pasa, pasa mješanaca, veterana i junior handling, posebno atraktivan dio programa u okviru kojeg su se natjecala djeca u predstavljanju svojih pasa.
„Posebnu čar ovoj manifestaciji daje revijalni karakter, jer je uz veselo poslijepodnevno druženje na našem Trgu svim posjetiteljima osigurana prilika da predstave svoje ljubimce, neovisno o tome udovoljavaju li oni kriterijima službenih izložbi i natjecanja ili ne"- ističu iz Kinološkog društva Popovača koje ovim putem upućuje izraz zahvale tvrtki SANO d.d., generalnom sponzoru popovačke Gradske revije pasa, kao i svim ostalim sponzorima bez kojih izložba ne bi bila moguća.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.