Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Popovačka Udruga kuhara sudjelovala na 2. Svjetskom prvenstvu u pripremanju kotlovine

Najave


Popovačka Udruga kuhara sudjelovala na 2. Svjetskom prvenstvu u pripremanju kotlovine
Ponedjeljak, 23 Travanj 2018 10:24

2. svjetsko prventsvo 6 mJučer je održano drugo svjetsko prvenstvo u pripremanju kotlovine u dvorcu Lukavec pokraj Velike Gorice na kojem je sudjelovala i popovačka Udruga kuhara.


Prvenstvo organizira Rotary klub Velika Gorica, koji je ove godine okupio 16 ekipa, a pobjednik je odabran nakon što je žiri, kojim je predsjedao popularni hrvatski chef Tomislav Špiček, kušao sve kotlovine.
„Pohvalno je što je prihod od sve prodane hrane i kotizacija namijenjen humanitarnoj akciji kojom se financiraju nadareni mladi Velikogoričani, tako da nam je bilo još draže sudjelovati na ovom prvenstvu" – poručuju popovački kuhari, koji su u Lukavcu, predstavljavši Grad Popovaču, stekli nova poznanstva unutar kulinarskog svijeta.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.