Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Planinarsko društvo Jelengrad izabralo novo vodstvo
Planinarsko društvo Jelengrad izabralo novo vodstvo
Utorak, 20 Ožujak 2018 14:04

hpd mČlanovi Planinarskog društva Jelengrad održali su godišnju skupštinu na kojoj je za novog predsjednika Društva izabran Tihomir Mitrović.


Upravni odbor udruge podsjetio je kako su od 2006. godine, kada je HPD-u Jelengrad na korištenje ustupljen objekt stare škole u Moslavačkoj Slatini, zahvaljujući donacijama Grada Popovače i sredstvima Planinarskog društva, učinjene brojne aktivnosti na uređenju tog prostora- zamijenjeni dotrajali prozori i vrata, postavljene podne pločice u hodniku i kuhinji, postavljen novi pod u dvorani i spavaonici, uređene sanitarije...
„U razdoblju od 2014. Do 2017. godine našu planinarsku kuću posjetilo je 896 planinara iz Zagreba, Novske, Siska, Petrinje, Sesveta, Pakraca, Čazme, Ivanić Grada, Lipika, Vinkovaca, Karlovca....U okviru obilježavanja blagdana Josipova u ovom se prostoru okupilo 100- njak vjernika iz sela te susjedne Gornje Jelenske i Popovače. Bili smo domaćini i više od 130 dijabetičara sudionika tzv. Križnog puta od Popovače do Moslavačke Slatine, a upravo je u ovom prostoru Udruga umirovljenika organizirala i proslavu Međunarodnog praznika rada"- podsjetio je Ladislav Jurinjak te dodao kako je Društvo u Moslavačkoj Slatini ovih dana ugostilo i nekoliko gostiju iz Slovenije.
Članovi Planinarskog društva Jelengrad tijekom protekle su godine organizirali i niz izleta diljem Hrvatske te više druženja u prostoru Doma, kao što je, među ostalima, tradicionalni Ples pod maskama, a na koje je osvrt predstavila tajnica Ljerka Čorak.
Pored ostalih gostiju skupštinu HPD-a Jelengrad pozdravio je i gradonačelnik Josip Mišković zahvalivši članovima na iznimnoj brizi o ovom objektu. Poželjevši im mnogo uspjeha u daljenjm radu, ovim putem izrazio je i podršku u realizaciji daljnjih planiranih aktivnosti Društva te spremnost Grada Popovače da sudjeluje u potrebnoj sanaciji dotrajalog krovišta zgrade.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.