Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Godišnja skupština Društva uzgajivača Moslavina

Najave

Godišnja skupština Društva uzgajivača Moslavina
Srijeda, 07 Ožujak 2018 12:26

uzgajivaci mDruštvo uzgajivača Moslavina jučer je u Kutini održalo redovnu godišnju Skupštinu na kojoj su svoje članove i goste upoznali sa svojim radom tijekom 2017. i planovima za tekuću godinu.


«2017. godina bila nam je najuspješnija godina od osnutka Društva. U 37 godina postojanja ostvarili smo najbolje rezultate. Od 75 udruga u Hrvatskoj zauzeli smo 2. mjesto na državnoj izložbi u Sisku što nam je veliko priznanje», rekao je to Josip Borić, predsjednik Udruge uzgajivača Moslavina. Izložbom koju su u Kutini organizirali u siječnju posebno su zadovoljni, čemu svjedoči i 1500 posjetitelja među kojima i 700 djece iz dječjeg vrtića koja su pogledala izložbu.
Udruga ima 46 članova, a na Skupštini su primili novih 5 članova, među kojima i 3 ženske osobe. «Prošla godina donijela je i dobre financijske rezultate, a potporu smo dobili u vidu 21.000 kn od sponzora i donacija. Grad nas podupire, daje nam besplatan prostor i financijska sredstva za izložbu, podupire naše projekte a potporu imamo i od Turističke zajednice», rekao je Borić.
Podršku radu Društva prigodnim su riječima dali i gradonačelnici Kutine i Popovače, Zlatko Babić i Josip Mišković, te saborski zastupnik Željko Lenart.
„Grad Popovača u skladu s mogućnostima podržava rad ove Udruge budući je značajan broj njezinih članova s našeg područja. Ovom prilikom zahvaljujem Udruzi na iznimno aktivnom angažmanu u organizaciji Županijske izložbe stoke Sisačko- moslavačke županije koja se tradicionalno održava u Popovači"- istaknuo je gradonačelnik Mišković.

uzg popo

u velika

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.