Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Zajednica sportskih udruga održala skupštinu

Najave

Zajednica sportskih udruga održala skupštinu
Petak, 22 Prosinac 2017 10:18

zsu vZajednica sportskih udruga Grada Popovače održala je skupštinu na kojoj je usvojen Plan rada i Financijski plan za 2018. godinu.


Kako je definirano Planom, Zajednica će svoje djelovanje usmjeriti na poticanje i promicanje sporta, provedbu sportskih aktivnosti za djecu i mladež, stvaranje uvjeta za provedbu sportskih priredbi, sustava domaćih i međunarodnih natjecanja, te općom i posebnom zdravstvenom zaštitom sportaša. Jedna od primarnih aktivnosti jest i skrb o sportskim objektima te obrazovanje i stručno usavršavanje sportskih djelatnika. „Sve ove aktivnosti Zajednica će provoditi putem programa rada. Pored one osnovne, koja zahtijeva i najviše financijskih sredstava, a to je osiguranje sredstava za redovno takmičenje klubovima na osnovu utvrđenih kriterija"- naglasio je predsjednik Zajednice Željko Kasik te napomenuo da će Zajednica tradicionalno organizirati i niz manifestacija kroz godinu i činiti sve u okviru raspoloživih mogućnosti da se stvore još kvalitetniji uvjeti sportskim klubovima koji djeluju na području Grada Popovače. Sukladno usvojenom Financijskom planu, Zajednica za iduću godinu planira proračunska sredstva u iznosu od 815.000 kuna.
Na sjednici je usvojen i prijedlog da se u sastav Zajednice primi i Odbojkaški klub 'Moslavac' Popovača tako da će ona sada brojati 21 sportsku udrugu.
Okupljenima na sjednici obratio se gradonačelnik Josip Mišković istaknuvši kako je Grad Popovača ispunio sve svoje financijske obveze prema Zajednici te da su ona doista značajna, pa čak i prilično veća u odnosu na izdvajanja sredstava za sport okolnih jedinica lokalne samouprave. Zahvalio je ovom prilikom na angažmanu sportskih udruga u društvenim događanjima te izrazio uvjerenje kako će se uskoro otvoriti nova sportska dvorana budući nedostaju samo detalji do njezina potpunog uređenja odnosno tehnički pregled.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.