lopta-mOdigrane su i posljednje dvije utakmice proteklog sedamnaestog kola, u Kutini pod rasvjetom reflektora na umjetnoj travi Moslavina je visoko dobila goste iz Gline.

Iako su gosti poveli na početku utakmice domaćin je zaigrao puno ozbiljnije pa su dečki profesora Mezaka vrlo brzo izjednačili i postigli još šest zgoditaka za visoku pobjedu koja je ipak bila nedostatna za vrh ljestvice, jer jesenski prvak ima bolju razliku postignutih i primljenih zgoditaka. Drugi zaostatak igrao se u Topuskom gdje su Kapcovi dečki bez pardona uzeli bodove zelenima iz Petrinje, doduše rezultat je bio minimalan ali zaslužen, pa trener Kuna i tajnik Silvijo moraju brinuti brigu kako posložiti kockice, jer im u nedjelju dolazi kutinska Moslavina koja je Glinjanima zabila sedmicu.
Rezultati zaostalih utakmica: Moslavina- Banovac 7:1, Topusko- Mladost P. 1:0.
Poredak na ljestvici nakon zaostalih utakmica: Libertas i Moslavina 39, Metalac 37, BSK 32, Sloga Maris 30, Mladost P 26, Topusko 25, Frankopan 18, Moslavac 15, Mladost R 14, TŠK i Mladost GG 13, Pešćenica 12, Banovac i Sokol 8 bodova.