vatrogasn-natjecanje-mMladi vatrogasci Općine Popovača sudjelovali su na županijskom natjecanju u Lekeniku i „Kupu Sunje" gdje su nanizali zavidne rezultate.

Društvo Vatrogasne zajednice Općine Popovača je na županijskom natjecanju bilo zastupljeno sa 13 ekipa gdje su osvojena 3 zapažena mjesta. U kategoriji djece u dobi od 6-12 godina, djevojčice iz DVD-a Voloder su osvojile 1. mjesto, dječaci D. Gračenice 3. mjesto, dok je ekipa DVD-a Popovača u kategoriji ženske mladeži od 12-16 godina osvojila 1. mjesto čime se plasirala na državno natjecanje.

vatrogasn-natjecanje-4

U Sunji je nastupilo 12 ekipa gdje je osvojeno 6 nagrada. U kategoriji ženske djece u dobi od 6-12 godina DVD Voloder je osvojio 2. mjesto, u kategoriji muške djece DVD Potok je osvojio 3. mjesto, 2. mjesto je dodijeljeno DVD-u Gornja Vlahinička, 3. mjesto DVD-u Gornja Jelenska, dok je u kategoriji ženske mladeži u dobi od 6-12 godina DVD Voloder osvojio 1. mjesto. U kategoriji muških seniora DVD Popovača osvojila je 1. mjesto.vatrogasn-natjecanje-5