rik-mČlanovi Robotičko- informatičkog kluba 'RIK' ponovno nižu zapažene rezultate na natjecanjima.

Robotički tim u sastavu Ema Kristina Krnjaić i Matea Novačić na finalu Hrvatske Robo Lige osvojio je prvu nagradu za prezentaciju, dok je u samom natjecanju tim u sastavu Vilim Lendvaj i Leon Kos plasiran u gornjoj polovici rang liste među timovima s mnogo skupljim i opremljenijim robotima.
Petero mlađih učenika, osnovnoškolaca do 4. razreda, u isto je vrijeme sudjelovalo u Mini Vijugi, programerskom natjecanju u organizaciji Zagrebačkog računalnog saveza, te ostvarilo izvanredne rezultate. Dorijan Lendvaj, učenik drugog razreda pobijedio je u kategoriji trećih i četvrtih razreda, Filip Beleta bio je izvanredan drugoplasirani u drugom kolu među učenicima četvrtih razreda, dok je Dora Lendvaj bila jedina vrtičašica na ovom natjecanju. Uspješno su sudjelovali i Mario Novačić te Tamara Kos.
Na rasporedu je bilo i četvrto kolo za mlađe kadete (BASIC/C++), gdje je Vilim Lendvaj osvojio premoćno prvo mjesto u konkurenciji učenika petih i šestih razreda sa 130 bodova, pred drugoplasiranim učenikom koji je imao 30 bodova. Na spomenutom natjecanju su sudjelovali svi najbolje plasirani učenici koji su se natjecali na državnom natjecanju u programskom jeziku C++.ema-matea

vilim-leon

dobitnici-skupna

pokal-varazdin

varazdin-postolje

priznanje-varazdin