dvd-slatina-mDobrovoljno vatrogasno društvo Moslavačka Slatina ovih je dana dovršilo radove na uređenju sanitarnog čvora uz tamošnji Vatrogasni dom.

U tu svrhu Vatrogasna zajednica Općine Popovača osigurala je podmirenje troškova građevinskog materijala u iznosu od 10.000 kuna, dok su same radove volonterski izveli članovi DVD-a Moslavačka Slatina.

 dvd-slatina-1

dvd-slatina-2

dvd-slatina-5

Novouređeni prostor obišli su općinski načelnik Josip Mišković te predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Popovača Zvonimir Kondres. Zahvaljujući slatinskim vatrogascima na trudu i očuvanju tradicije, načelnik se osvrnuo i na dinamiku realizacije važnijih projekata kazavši kako se ove godine očekuje izgradnja vodovodne mreže do kraja Ribnjače odnosno početka naselja Moslavačka Slatina. U okviru druženja koje je održano povodom završetka radova, članovima društva koji su se angažirali u projektu kao i općinskom načelniku uručene su prigodne zahvalnice. Predsjednik VZ Zvonimir Kondres ovom je prilikom u pratnji predsjednika društva Ivana Kovačića obišao i vatrogasno spremište. Kako je zaključeno, stanje opremljenosti ovog DVD-a je zadovoljavajuće. Posjetivši društvo načelnik i predsjednik VZ posebno su zadovoljstvo izrazili aktivnošću mladih.dvd-slatina-3

dvd-slatina-6