Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Aktivnosti LD 'Šljuka' na uređenju lovačke kuće
Aktivnosti LD 'Šljuka' na uređenju lovačke kuće
Petak, 29 Srpanj 2011 13:16

lovacka-kuca-mČlanovi Lovačkog društva "Šljuka" Popovača ovih su dana postavljali novo krovište na rekonstruiranom dijelu svoje Lovačke kuće u Moslavačkoj Slatini.

Na tom dijelu objekta popovački su lovci sada završili vanjske radove, a dalje će, u skladu s financijskim mogućnostima, uređivati unutrašnjost kuće- dvoranu za svečanosti za stotinjak osoba, sanitarni čvor te kuhinju. Članovi "Šljuke" nadaju se da će im u realizaciji tih planova pomoći Općina Popovača. "Svaki novi građevinski zahvat kojeg uspijemo napraviti predstavlja jedan značajan korak naprijed u ostvarenju našeg cilja, a to je dobiti jedan reprezentativan objekt za rekreaciju i druženje u ugodnom ambijentu prirode. Zasigurno da će konačno uređenje Lovačke kuće u Moslavačkoj Slatini značiti i jedan važan iskorak u pogledu razvoja lovnog turizma na ovom području"- poručuju popovački lovci.lovacka-kuca2

lovacka-kuca1

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.