udvdr-skupstina2011-mPredsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ljubomir Fridrih je na ovogodišnjoj skupštini podsjetio na brojne aktivnosti koje je udruga realizirala tijekom 2010. godine.

„Nakon zamolbe upućene prema Općini Popovača, udruzi je na korištenje osiguran prostor bivše knjižnice u Domu kulture gdje se članovi redovito druže jednom tjedno. Predstavnik udruge aktivno sudjeluje u radu općinskog Odbora za branitelje, a članovi udruge i tijekom prošle godine nastavili su pomagati braniteljima kojima je to potrebno. Djeca članova sudjelovala su na druženju u Čakovcu, a za devetero njih osigurali smo ljetovanje u Rovinju. Popovački ogranak UDVDR-a tradicionalno je sudjelovao i na Županijskim igrama u Dvoru, turniru 56. samostalne bojne, na Raftingu hrvatskih branitelja rijekom Kupom te na Keltskoj noći u Sisku"- podsjetio je Fridrih.

udvdr-skupstina2011-2

udvdr-skupstina2011-3
U okviru ovogodišnje skupštine UDVDR-a Popovača, za novog tajnika udruge izabran je Drago Zohar.
Između ostalih aktivnosti Plan rada UDVDR-a za 2011. godinu predviđa suradnju s općinskim Mjesnim odborima u cilju pružanja pomoći braniteljima i socijalno ugroženim građanima, organizaciju braniteljskih igara te humanitarnog koncerta kao i suradnju sa školom u cilju promicanja povijesnih činjenica o Domovinskom ratu.

udvdr-skupstina2011-4

udvdr-skupstina2011-5
Među brojnim gostima, skupštinu UDVDR-a je u ime Općine Popovača pozdravila zamjenica općinskog načelnika Kristina Ričković- Rusan zahvalivši udruzi na angažmanu u radu Odbora te obilježavanju državnih blagdana i ostalih istaknutih obljetnica.udvdr-skupstina2011-6

udvdr-skupstina2011-1
Ovogodišnju skupštinu UDVDR-a uveličao je nastup KUD-a Moslavčanka iz Donje Gračenice.