Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Novi predsjednik NK 'Moslavina' Željko Adamović
Novi predsjednik NK 'Moslavina' Željko Adamović
Ponedjeljak, 14 Ožujak 2011 00:21

nk-moslavina-skupstina-mNa ovogodišnjoj skupštini NK 'Moslavina' Donja Gračenica ponovno je izvanredno birano novo rukovodstvo kluba.

Za predsjednika je imenovan Željko Adamović, za dopredsjednika Dragan Markanović, tajnika Franjo Rudolf a blagajnika Robert Starčić.
Kako je istaknuo novi predsjednik, priličan broj aktivnosti planiranih za prošlu godinu nije realiziran, a i rezultati su mogli biti bolji. „Tijekom jesenskog dijela prvenstva ekipa se većinom vodila sama, a tek pred sam kraj preuzeo ju je Željko Pšeničnjak. Prošle godine imenovani predsjednik kluba Ivica Bogović dao je ostavku zbog poslovnih obveza, a svoje dužnosti u klubu napustili su i tajnik i blagajnik"- podsjetio je Adamović.nk-moslavina-skupstina1

nk-moslavina-skupstina3
Planom rada za ovu godinu NK „Moslavina" predviđa, između ostalih aktivnosti, realizaciju fasade na svlačionicama, uređenje potkrovlja kao i prostorija za suce. Na ovogodišnjoj skupštini članovi kluba usvojili su Odluku o davanju na korištenje Športskog parka lokalnom DVD-u.
„Nije sve u izborenim bodovima. Ima nešto i u samom druženju kao i u fair play-u na kojeg često zaboravljamo. Posebno raduje činjenica da od male svote sredstava koja ostvarujete, imate i ostataka što znači da znate racionalno njima raspolagati. Vjerujem kako će Željko Adamović kvalitetno voditi ovaj klub sa dugom tradicijom, kao što je to činio i ranije"- naglasio je predsjednik Općinskog vijeća Ivan Pasanec pozdravljajući 54. godišnju skupštinu NK „Moslavina".

nk-moslavina-skupstina2

nk-moslavina-skupstina4

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.