djevojcice-rk-moslavac-mRukometašice i rukometaši ŠRK 'Moslavac' proteklog su vikenda odigrali svoje prvenstvene i turnirske utakmice.


Mlada kadetska ekipa '96. godište i mlađi pobijedila je ekipu Dubrave (Vrbovečka Dubrava) na startu Međužupanijske lige Zagrebačke, Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije sa 32:28 sigurnom igrom i bez većih poteškoća vodeći od prve minute susreta.
Dječaci '98. godište i mlađi su nakon tri uvodne pobjede proljetnog dijela 1. MŽL (Dubrava; Trnje; Dugo Selo) doživjeli prvi poraz od ekipe Zagrebačke Dubrave sa 36:28. Bez nekih ozlijeđenih igrača, oslabljena ekipa nije pružila veći otpor ekipi Zg Dubrave koja zasluženo odnosi bodove.
Dječaci 2000. godište i nakon tri odigrana kola u MŽL nisu osvojili bodove. "Poraz sa 32:21 na gostovanju u Dugom Selu kod prvoplasirane ekipe je očekivan, ali uz ipak kvalitetniju igru nego u prethodna dva uvodna kola. S obzirom da se ekipa 2000. godište tek sada uključila u sustav natjecanja te da ima daleko manje odigranih utakmica od protivničkih ekipa (svega pet utakmica do sada), rezultati se očekuju tek za jednu do dvije godine"- ističe trener RK 'Moslavac' Miroslav Lončarić.
Članice rukometne škole Popovača- Velika Ludina 2000. godište osvojile su turnir u mini rukometu. Jedan je to od ukupno šest turnira koji će se igrati pod nazivom 'Volim rukomet', a proteklog je vikenda održan u Zagrebu. Neriješeno s Libra Tehničarom, pobjede protiv Garešnice 1 i 2, Vučica te Knežopoljke iz Kozarske Dubice-BiH, bilo je dovoljno za prvo mjesto uz gol razliku 49:32.

ana-pejic
"Naša mlada igračica Ana Pejić najbolji je strijelac tog turnira s 25 pogodaka. Odličnom igrom kroz sve susrete pokazale su da sinergijom djevojčica iz Popovače i Velike Ludine u budućnosti možemo računati na još dobrih vijesti sa takvih turnira"- zaključuje trener Lončarić.