Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Održana skupština DVD-a NPB 'Dr. Ivan Barbot'
Održana skupština DVD-a NPB 'Dr. Ivan Barbot'
Ponedjeljak, 28 Veljača 2011 12:18

dvd-npb-skupstina11-mDVD Neuropsihijatrijske bolnice 'Dr. Ivan Barbot' u protekloj je godini izvršilo devet radnih akcija koje su većim dijelom bile preventivnog karaktera.

 

„Zahvaljujući svakodnevnim aktivnostima vatrogasaca odnosno kvalitetnoj provedbi preventivnih mjera, u 2010. godini nismo imali niti jedan požar"- naglasio je Rizo Mešić, predsjednik društva koje broji 48 članova.Sukladno Planu zaštite od požara odnosno Programu rada za 2010. godinu, društvo je održalo dvije vatrogasne vježbe, a s 27 članova sudjelovalo je i na vatrogasnim susretima zdravstva u Karlovcu gdje je u dvije discipline izborilo prvo mjesto, a u ukupnom poretku treće. Između ostalih aktivnosti realiziranih tijekom prošle godine, u predstavljenom Izvješću o radu istaknuto je sudjelovanje u radu kako Vatrogasne zajednice zdravstva Hrvatske, tako i u radu Vatrogasne zajednice Općine Popovača.dvd-npb-skupstina11-1

dvd-npb-skupstina11-2

„Velik broj zaposlenika Bolnice, posebno mladih, svakodnevno iskazuje interes za učlanjenjem u naš DVD, što potvrđuje da u društvu vladaju zdravi odnosi"- zaključio je predsjednik Mešić koji je ovom prilikom posebnu zahvalu uputio ravnateljici NPB 'Dr. Ivan Barbot' Marini Kovač, inače i počasnoj vatrogasnoj časnici ovog dobrovoljnog vatrogasnog društva.

dvd-npb-skupstina11-3
Pored dodjele priznanja jubilarnim gasiteljima, u okviru ovogodišnje skupštine DVD NPB 'Dr. Ivan Barbot' je posebne zahvalnice i nagrade uručilo članovima koji odlaze u mirovinu. Njihovu skupštinu je u ime Općine Popovača pozdravila zamjenica načelnika Kristina Ričković- Rusan. "Posebnu čestitku upućujem zaposlenicima Bolnice koji odlaze u mirovinu jer oni su utkali korijene ovom društvu i postavili ga na noge. Stoga mogu biti iznimno ponosni na svoj rad i doprinos te ono što ostavljaju iza sebe"- naglasila je Ričković- Rusan.

Čestitke na uspješnom radu uputili su im, između ostalih, i predstavnici Vatrogasne zajednice zdravstva Hrvatske odnosno članica te Zajednice- Bolnice Vrapče, Opće bolnice Varaždin, Opće bolnice Karlovac kao i Specijalne bolnice Krapinske Toplice.dvd-npb-skupstina11-4

 

 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.