Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Održano predavnje na temu 'Prehlada i gripa'
Održano predavnje na temu 'Prehlada i gripa'
Četvrtak, 24 Veljača 2011 12:29

predavanje-gripa-mOvomjesečno predavanje u organizaciji Udruge dijabetičara jučer je na temu 'Prehlada i gripa' održala dr. Marija Starčević.

„U zimskom periodu za koji je karakteristična pojava gripe i respiratornih infekcija, Udruga dijabetičara kroz svoja redovna mjesečna predavanja svake godine aktualizira ovu temu"- naglasio je predsjednik Udruge Vlado Tušek.predavanje-gripa2

predavanje-gripa-1
Dr. Starčević brojne je posjetitelje jučerašnjeg predavanja upoznala s karakteristikama Pneumo cjepiva koje je, kako je istaknula, za njihovu bolest vrlo značajno. „Govorili smo i o zloupotrebi korištenja antibiotika odnosno o gripi čiji je vrhunac već prošao no još uvijek bilježimo prijave iste. Žao mi je da nam je zbog snažne antireklame propalo cjepivo koje je doista bilo kvalitetno. Prava je šteta da velik dio onih koji su imali mogućnost besplatnog cijepljenja, to nisu iskoristili jer je riječ o najboljoj preventivi"- zaključila je dr. Starčević.
Ovomjesečni susret članova popovačke Udruge dijabetičara tradicionalno je započeo kontrolnim mjerenjem tlaka i šećera u krvi.predavanje-gripa3

predavanje-gripa4

 

 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.