Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Slab interes za radom u NK 'Mladost'

Najave

Slab interes za radom u NK 'Mladost'
Ponedjeljak, 14 Veljača 2011 22:02

nk-mladost-skupstina-11mPredsjednik Nogometnog kluba 'Mladost' Gornja Gračenica Ivan Jajetić je na godišnjoj skupštini upozorio kako Klub u 45 godina postojanja nikada nije bio u lošijoj poziciji nego li je sada.

„U Gornjoj Gračenici nemamo djece i seniora zainteresiranih za aktivan rad u Klubu, pa smo prisiljeni angažirati igrače izvana. Interes ne pokazuju niti sami članovi aktualne uprave Kluba i doista ne znam koji je razlog takvom stanju. Jedina svijetla točka su nam pioniri, kojih ima 20-ak i redovito dolaze na treninge"- rekao je Jajetić najavivši svoje povlačenje s mjesta predsjednika Kluba. Izbor novog rukovodstva, kako je istaknuto, održat će se u lipnju.

nk-mladost-skupstina-11-1

Plan rada NK 'Mladost'  za 2011. godinu naglasak stavlja na pokušaj poboljšanja rada s mladima te opstanak u 1. ŽNL, a između ostalih aktivnosti predviđa i završetak pomoćnog igrališta kao i asfaltiranje prilaza do objekta klubskih svlačionica.nk-mladost-skupstina-11-2

Podršku radu Kluba na skupštini je u ime Ureda općinskog načelnika izrazio zamjenik načelnika Dragan Šarčević. Član Upravnog odbora NK Mladost Ivan Pasanec predložio je da se sazove sastanak predsjednika svih mjesnih udruga kako bi se zajednički pokušalo pronaći rješenje za navedene probleme Kluba.

nk-mladost-skupstina-11-3

 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.