Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Željko Pačarek ponovno izabran za predsjednika voloderskog ogranka UBH
Željko Pačarek ponovno izabran za predsjednika voloderskog ogranka UBH
Utorak, 08 Veljača 2011 17:08

Na skupštini voloderskog ogranka Udruge branitelja Hrvatske tajnim glasovanjem je za predsjednika ponovno izabran Željko Pačarek. Dužnost tajnika Udruge i dalje će obnašati Tomislav Marcinek.

Kako je istaknuo Pačarek, Udruga je tijekom 2010. godine realizirala stotinu različitih aktivnosti. „Među njima se posebno ističe angažman u obilježavanju važnih obljetnica te sudjelovanje u svim društvenim događajima u mjestu i okolici, organizacija susreta branitelja u Voloderu kao i četiri programa koje je Udruga usmjerila na djecu branitelja"- rekao je predsjednik Udruge Željko Pačarek te zahvalio Općini Popovača na podršci koja je, kako je naglasio, dokaz da se njihov rad prepoznaje i cijeni. Upozorio je ovom prilikom i na problem slabog odaziva branitelja na obilježavanje istaknutih obljetnica i blagdana, kao i na same igre te ostale oblike susreta ove populacije.
„Nadamo se kako će se u skoroj budućnosti realizirati i naša želja da se na jednom od dvaju trgova u središtu Popovače podigne spomen obilježje poginulim braniteljima"- istaknuo je Pačarek.
Skupštini voloderskog ogranka nazočio je predsjednik Udruge branitelja Hrvatske Dragutin Frančišković, koji je pohvalivši njihov rad istaknuo kako je riječ o jednom od najaktivnijih ogranaka Udruge.

U ime Ureda općinskog načelnika skupštinu je pozdravio zamjenik načelnika Dragan Šarčević. „Obzirom da je Općina nedavno otkupila zgradu stare voloderske škole, otvara se mogućnost za stvaranje jednog kvalitetnijeg prostora za aktivnosti braniteljskih udruga s našeg područja"- rekao je Šarčević te pozvao branitelje na zajedništvo i snažniji angažman u borbi za njihova prava.


Na skupštini UBH Voloder tradicionalno su nastupili mladi tamburaši KUD-a 'Moslavec'.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.