Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Izabrano novo vodstvo NK 'Dinamo'

Najave
Izabrano novo vodstvo NK 'Dinamo'
Ponedjeljak, 07 Veljača 2011 01:00

Za novog predsjednika NK 'Dinamo' iz Osekova izabran je Roman Rosavec. Kako je odlučeno na izbornoj skupštini, novi dopredsjednici Kluba su Ivan Kunštek i Josip Pokas, a tajnik Mijo Golomboš.

Glavna tema na skupštini osekovačkog nogometnog kluba bila je izgradnja novog igrališta i svlačionica u tom naselju. NK 'Dinamo' zauzeo je 11. mjesto na ljestvici sa 17 bodova i taj je rezultat ocijenjen kvalitetnim obzirom na činjenicu da je Klub kao 'beskućnik' konstantno igrao u gostima.
Izbornoj skupštini NK 'Dinamo' nazočilo je stotinjak članova, gostiju i uzvanika. Iz Nogometnog središta Kutina nitko se nije odazvao pozivu na skupštinu ovog Kluba.
 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.