Na izbornoj skupštini NK 'Naftaplin' iz Strušca za predsjednika Kluba ponovno je izabran Branislav Pavličević.

Kako je istaknuto u predstavljenom Izvješću o radu, u proteklih godinu dana Klub je uspio podignuti prostoriju ispod nadstrešnice gdje su postavljeni i prozori. Da bi se navedeni prostor u potpunosti doveo u funkciju, preostaje još unutarnje uređenje te postavljanje dvaju vrata što se očekuje ove godine. „Obzirom da se NK 'Dinamo' iz Osekova koji igra na našem igralištu plasirao u viši rang, pristupilo se izgradnji priručnog koridora. Nadamo se da ćemo tijekom ove godine uspjeti dovršiti izgradnju koridora na propisani način"- rekao je tajnik NK 'Naftaplin' Mario Dukarić.
Klub je i u 2010. godini organizirao memorijalni nogometni turnir „Rošin- Železić" nastavivši tako tradiciju posvećenu poginulim braniteljima sumještanima. U NK 'Naftaplinu' nadaju se kako će ove godine ponovno preuzeti ulogu organizatora 'Zlatnog glasa Moslavine'.


Kada je riječ o sportskim rezultatima, Klub je na kraju proljetnog prvenstva 3. ŽNL izborio treće mjesto, dok ih u jesenskom dijelu svega dva boda dijele od vodećeg Volodera. Upravni odbor i ovom je prilikom izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima.


NK 'Naftaplin' u ovoj godini planira prihode u iznosu od 243.000 kuna, a kako je obrazloženo, najveći dio istih, 150.000 kuna, odnosi se na izgradnju malonogometnog igrališta. Skupštini nazočni općinski načelnik Josip Mišković te njegov zamjenik Dragan Šarčević kazali su kako su na tu temu vođeni razgovori s novim vodstvom Ine čije se sudjelovanje očekuje u zajedničkoj realizaciji ovog projekta.