Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Kickboxing klub 'Moslavac' uspješno završio natjecateljsku sezonu
Kickboxing klub 'Moslavac' uspješno završio natjecateljsku sezonu
Utorak, 14 Prosinac 2010 12:48

Prošle subote u Rijeci je održan CROATIA OPEN - FINAL FIGHT u kickboxingu za sve uzraste i dobne skupine.

Na natjecanju je nastupilo 800 natjecatelja iz 11 europskih zemalja, a među kojima i članovi Kickboxing kluba «Moslavac» iz Popovače. Najuspješniji je bio junior Mario Moravski koji se uspio plasirati u finale ful kontakta u kategoriji do 71 kg, ali nije uspio pobjediti mađarskog borca Adama Vargu te tako osvaja srebrnu medalju. U kategoriji do 75 kg Silvio Đudarić osvaja broncu kao i kadeti Mateo Đudarić i Hrvoje Stakor. U seniorskom uzrastu iskusna Matea Malec nastupila je nakon duže pauze u semi kontaktu i osvojila treće mjesto.

Ovim nastupom športaši iz Popovače su vrlo uspješno završili još jednu natjecateljsku sezonu u kojoj su osvojene 62 medalje, od čega 19 zlatnih, 16 srebrnih i 27 brončanih. Na svjetskom juniorskom prvenstvu Marko Filipović osvojio je dvije medalje, srebro u semi kontaktu i broncu u light kontaktu, dok je Miroslav Grgić nastupio na europskom seniorskom prvenstvu u Grčkoj i osvojio deveto mjesto u semi kontaktu. „Zadovoljan sam ovom natjecateljskom sezonom i nadam se da ćemo u sljedećoj godini osvojiti još koju medalju više" - kaže trener Dražen Šalković.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.