Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Romana Horvatin Pleše na natjecanju ‘Sisak mali’ izborila brončanu medalju
Romana Horvatin Pleše na natjecanju ‘Sisak mali’ izborila brončanu medalju
Utorak, 14 Prosinac 2010 12:34

Ovogodišnji, šesti po redu ‘Sisak mali' okupio je preko 650 najmlađih plivača iz 23 kluba s područja Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske koji su se natjecali podijeljeni u tri dobne skupine.

O kvaliteti ovogodišnjeg natjecanja možda ponajbolje govori činjenica da je postavljeno 11 novih rekorda mitinga. Nakon tri godine posta, konačno su i članovi PK Janaf Sisak osvojili medalju u natjecanju štafeta, i to onu srebrnog sjaja. U pojedinačnim nastupima mladi Siščani osvojili su ukupno 12 medalja. Članica Kluba Romana Horvatin Pleše iz Volodera izborila je brončanu medalju u disciplini 100 metara leptir.
"Kao i svake, tako i ove godine, nastojimo natjecanju koje se odvija u predbožićnom ozračju, dati i humanitarni karakter. Ove godine će dio prihoda od startnina biti doniran za akciju "Korak u život", za pomoć djeci iz domova ili udomiteljskih obitelji, a koja žele studirati"- ističu iz PK Janaf.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.