1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 9. KOLO

Lekenik je u Derby susretu dobio TŠK-a, Slavonac i Pešćenica podijelili su plijen, a Sokol je u Jasenovcu minimalnim rezultatom uzeo bodove. U susjedskom Derby susretu Mladosti GG i Dinama gosti su uzeli sve iako prema viđenom, bilo je to prijateljsko nadmetanje u kojem je epitet igrača utakmice ponio strijelac jedinog zgoditka Pavo Milas.

Sudac je iz igre isključio čak trojicu igrača- dva gosta i jednog domaćina, a teže je povrijeđen domaći igrač Marko Miša i prevezen u Zagrebačku bolnicu. Repušnjaci su u Kutini uzeli bodove od slabe Lokomotive, a Moslavac je usred Popovače dobio pet iz vladanja od Zrinskog. Frankopan i Radnik odigrali su bez golova, a vrlo dobro Topusko je lako dobilo Slogu Maris kod kuće. Rezultati 9. kola: Slavonac- Pešćenica 2:2, Jasenovac- Sokol 0:1, Mladost GG- Dinamo 0:1, Lokomotiva- Mladost R 2:4, Lekenik- TŠK 3:2, Moslavac- Zrinski 1:5, Frankopan- Radnik 0:0, Topusko- Sloga-Maris 2:0.
Poredak na prvenstevnoj ljestvici nakon 9. kola: Lekenik 25, TŠK 21, Sokol 21, Topusko 20, Mladost R 16, Zrinski, Pešćenica, Radnik i Dinamo 11, Mladost GG, Slavonac i Frankopan po 9, Moslavac, Sloga Maris i Jasenovac po 8, Lokomotiva 1 bod.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 7.KOLO

Vatrogasac je izgubio kod kuće od Save, kao i Ekonomik od Sloge. Karakteristike kola su porazi vodećih Tomislava i Metalca od Struga i Sunjskog. Strijelac je dobio Sokola, a Šartovac visoko porazio Croatiu.
Rezltati 7. kola: Vatrogasac- Sava 2:4, Šartovac- Croatia 5:0, Ekonomik- Sloga 1:5, Strijelac- Sokol 2:0, Strug- Tomislav 3:2, Metalac- Sunjski 0:1.
Poredak na prvenstvenoj ljestvici nakon 7. kola: Tomislav 16, Metalac 15, Sloga i Sunjski po 14, Sokol 12, Strijelac 10, Strug 8, Vatrogasac i Šartovac po 7, Sava 6, Ekonomik 3, Croatia 0 bodova.
Odigrane su i preostale dvije zaostale utakmice iz 4.kola: Sava- Strug 1:1, Sunjski- Ekonomik 6:1, a utakmica Sloga- Croatia registrirana je 3:0 p.f.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 7.KOLO

U Derby susretu Voloder je u gostima kod Garića lako uzeo bodove i zadržao prvu poziciju na ljestvici, a Sloga iz Potoka nije otputovala u Jamarice. Naftaplin je minimalnim rezultatom pobjedio Jelengrad, Brinjani Moslavinu Dg, a Selište Dinamo iz Kutine, dok je Matija Gubec u ovom kolu bio slobodan. Rezultati 7. kola: Dinamo J- Sloga nije igrano, Garić- Voloder 1:3, Selište- Dinamo Kt 3:1, Naftaplin- Jelengrad 1:0, Brinjani- Moslavina DG 5:2.
Poredak na prvenstvenoj ljestvici nakon 7. kola: Voloder 16, Naftaplin 15, Brinjani i M.Gubec po 12, Garić 11, Selište 10, Jelengrad, Dinamo Kt i Dinamo J po 7, Moslavina DG 4 i Sloga bez bodova.