1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 8. KOLO

Lekenik i dalje niže pobjede i drži vrh prvenstvene ljestvice, u Derby susretu dvije Mladosti u Repušnici domaćin je bio bolji, iako je slabi sudac dodavao svoj začin tijekom cijele utakmice. Nova pobjeda Frankopana, Topusko je u Pešćenici uzelo bod, Radnik je dobio Moslavca, a TŠK je visokim rezultatom otpratio goste iz Kutine. Sokol je rutinski dobio slabog Slavonca, a Dinamo i Jasenovac podijelili plijen.

Rezultati 8. kola: Pešćenica- Topusko 2:2, Sloga-Maris- Frankopan 0:1, Radnik- Moslavac 2:0, Zrinski- Lekenik 1:3,TŠK-Lokomotiva 9:2, Mladost R- Mladost GG 3:2, Dinamo O -Jasenovac 1:1, Sokol-Slavonac 2:0.
Poredak nakon 8. kola:Lekenik 22, TŠK 21, Sokol 18, Topusko 17, Mladost R 13, Pešćenica i Radnik po 10, Mladost GG 9, Moslavac, Zrinski, Sloga Maris, Slavonac, Jasenovac, Dinamo i Frankopan po 8, i Lokomotiva 1 bod.
Zaostala utakmica Sloga-Maris- Lekenik lansirala je goste na čelo prvenstvene ljestvice. Nogometni znalci očekivali su tešku i zanimljivu utakmicu, ali su gosti demantirali sve i visokom pobjedom zasjeli na vrh, a Slogi- Maris ostaje da razmisli kako izaći iz krize, jer su u posljednja dva kola primili 12 a nisu postigli niti jedan zgoditak. Zaostala utakmica Sloga-Maris-Leekenik 8:0.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 6. KOLO

Metalac se nakon poraza u zaostaloj utakmici novom pobjedom vratio, Sunjski i Strug podjelili su bodove, Tomislav je novom pobjedom učvrstio položaj na čelu prvenstvene ljestvice, Sokol je lako dobio Ekonomik, a Sloga je visokim rezultatom otpratila goste iz Šartovca, Croatia iz Krivaja kod visokog vodstva gostiju iz Husaina ostala sa manje od 7 igrača pa je utakmica prekinuta što dovoljno govori o velikoj krizi domaćina koji niti u srijedu nije otputovao na zaostalu (odgođenu utakmicu). Rezultati 6. kola: Sava- Metalac 2:5, Sunjski- Strug 1:1, Tomislav- Strijelac 2:1, Sokol- Ekonomik 4:1, Sloga-Šartovac 7:1, Croatia- Vatrogasac 0:7 prekid.
U ovoj su ligi odigrane tri zaostale utakmice, svakako valja napomenuti iznenađenje koje je priredio Ekonomik pobjedom protiv dotad vodećeg Metalca, čije je mjesto preuzeo Tomislav pobjedom protiv Šartovca. Sloga je pak visoko porazila slabe goste iz Puske. Ostale dvije zaostale utakmice ove lige odigrati će se u srijedu 13.10.2010.godine, a sastaju se Sava- Strug i Sunjski- Ekonomik. Nogometni znalci se s pravom pitaju, dali je ovakvo prvenstvo regularno. Rezultati zaostalih utakmica:Tomislav- Šartovac 2:1, Ekonomik- Metalac 1:0, Sloga- Sava 9:0, a Sloga- Croatia nije igrano jer gosti nisu doputovali u Hrastovicu. Poredak na tablici nakon 6.kola:
Tomislav 16, Metalac 15, Sloga 14, Sokol 12, Sunjski 11, Strijelac i Vatrogasac po 7, Strug 5, Šartovac 4, Sava i Ekonomik po 3, Croatia 0 bodova.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 6. KOLO

Karakteristike ovoga kola su dvije prekinute utakmice u Voloderu i Potoku, obje zbog nedostatka dovoljnoga broja igrača u Voloderu je Dinamo iz Jamarica napustio teren u 72 minuti, a Sloga u Potoku protiv Matije Gupca u 46 minuti (ostali sa manje od 7 igrača). Naftaplin je u gostima uzeo bodove, Jelengrad je kod kuće poražen, a Dinamo je u Kutini skinuo s vrha do tada vodećeg Garića. Rezultati 6. kola:Moslavina- Naftaplin 1:2, Jelengrad- Selište 0:4, Dinamo Kt. -Garić 4:2, Voloder-Dinamo J. 8:0 prekid u 72 min., Sloga- Matija Gubec 0:5 prekid u 46 minuti. Konačno je i ova liga kompletirana, odigrane su sve odgođene utakmice, Brinjani su kod kuće lako dobili goste iz Selišta, a Voloder je pobjedom protiv Sloge zasjeo na drugo mjesto. Dugo su Voloderci lomili goste i tek u 73 minuti preko lucidnog osmnaestogodišnjaka Marka Andrića došli u vodstvo, da bi odmah potom u 75 minuti isti igrač postigao i svoj drugi zgoditak, a onda su se gosti predali. Rezultati zaostalih utakmica: Brinjani- Selište 5-2, Voloder- Sloga 4:0.
Poredak na prvenstvenoj ljestvici: Voloder 13, M.Gubec i Naftaplin 12, Garić 11, Brinjani 9, Jelengrad, Dinamo Kt i Selište po 7, Dinamo J i Moslavina DG po 4 i Sloga P bez bodova.